Coaching & Advies

Van der Laan–coaching is een praktijk die je kan helpen om je leven weer vorm te geven na een ingrijpende gebeurtenis.
Mijn naam is Evelien van der Laan en mijn begeleiding richt zich op mensen die vastlopen in het leven. Dit kan op allerlei gebied zijn, bijvoorbeeld door ziekte, conflicten, scheiding, ontslag, etc. Een heftige gebeurtenis is vaak het beginpunt van een verandering en kan onrust en beroering geven. Coaching kan helpen de balans op te maken, een andere of nieuwe koers te bepalen en het maximale uit jezelf te halen. Met een specialisatie op het gebied van rouw- en verliesverwerking en NAH (niet-aangeboren hersenletsel), ondersteun ik mensen om in een eigen tempo betekenis te geven aan de verlieservaring en om te gaan met rouw.
Waardevolle coaching zit voor mij in de ontmoeting en het samen ontdekken van de veerkracht en herstellend vermogen van de ander. Mijn grootste inspiratiebron is het leven zelf.

De particuliere zorg die van der Laan-coaching biedt, kent geen wachtlijsten en is vrij van elektronische dossiers (privacy) en andere verplichtingen. Particuliere zorg is de zorg die je zelf wilt, zonder dat er een verwijzing, indicatie of vergoeding is gegeven. Je kunt bij mij terecht voor een eenmalig en kortdurend consult maar ook voor langerdurende trajecten wanneer jij dat nodig vindt.

Kennismakingsgesprek

Je lijkt te zijn vastgelopen en je wilt daaruit komen of je hebt behoefte aan verandering of je wilt je situatie verbeteren. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.